Limited Edition

De Limited Edition is een ø 47 cm appel van keramiek, handbeschilderd door Royal Delft en exclusief ontwikkeld door InsideOut Luxury. Elk object wordt voorzien van het handelsmerk van Royal Delft en wordt begeleid door een certificaat van echtheid. De rijke traditionele decoratie wordt op eigentijdse wijze vormgegeven door de weergave van de pauw en de asymmetrie van de beschildering. De Limited Edition appel is te bestellen op nummer van 1 tot 100.

ECHTHEIDSCERTIFICAAT ™

Elk object wordt voorzien van het handelsmerk van Royal Delft en wordt begeleid door een certificaat van echtheid. Hiermee garandeert zowel Royal Delft als de Kamer van Koophandel in Delft dat het object volgens eeuwenoude traditie en geheel met de hand is beschilderd.

Op de onder- en of achterkant van elke handbeschilderde appel door Royal Delft staat dit handelsmerk, met aan de linkerkant de initialen van de schilder en aan de rechterkant de jaarcode.

SCHILDER EN AFBEELDING 

Het ontwerp is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Sabine en de schilder Caroline Hartman, werkzaam bij Royal Delft vanaf 1976. De wens van Sabine was het ontwerpen van een decor waarbij een rijke traditionele decoratie op eigentijdse wijze wordt weergegeven. Dit is terug te zien in de weergave van de pauw en de asymmetrie van de beschildering. Caroline haar signatuur staat links van het logo gemarkeerd met de letters ‘CHA’.

APPEL

De Appel wordt van oudsher gezien als een symbool van liefde, huwelijk, lente, jeugd, vruchtbaarheid en onsterfelijkheid en staat tevens voor een lang leven. In de Griekse, Keltische en Scandinavische mythologie is het de vrucht waarvan de goden op wonderbaarlijke wijze leven. De culturele betekenis en symboliek van de appel is over de hele wereld bekend, waaruit blijkt dat de appel een fascinatie blijft voor de mensheid van verschillende culturen en tijdperken.