Over InsideOut Luxury

Kostbaar keramiek van de allerhoogste kwaliteit

De sprankelende collection kwam voort uit het vertrouwde InsideOut Luxury.

InsideOut Luxury was een winkel in ingetogen luxe en uitgesproken comfort. Sabine Struycken ontwikkelde als front lady van InsideOut Luxury een excellent gevoel voor schoonheid en smaak. Als interieur-expert met een grote tactiele begaafdheid initieerde Sabine in 2012 Royal Blue Collection.

‘Afgerond, zoals het moet zijn’. Dat is voor Sabine Struycken de definitie van volmaakt. De ronde vorm van de appel komt tegemoet aan de filosofische gedachte van de oneindigheid. Door Royal Blue Collection vastgelegd in excellent kostbaar keramiek van de allerhoogste kwaliteit.

Geïnspireerd door de appel, het symbool van de aarde, creëert Royal Blue Collection kunstvoorwerpen van de allerhoogste kwaliteit. Royal Blue Collection doet dat in collegiale en respectvolle samenwerking met het vermaarde Royal Delft.

Authenticiteit komt voort uit het hart. De feeërieke afbeelding en het dessin zijn handgemaakt door magnifieke kunstenaars, verbonden aan Royal Delft en geïnspireerd door Delfts Blauw.

Delfts Blauw en Royal Blue Collection streven beiden naar volmaakte schoonheid. In uw interieur of kunstcollectie komt een uniek object van Royal Blue Collection volledig tot zijn recht.

Sabine Struycken ontmoet u graag in levenden lijve.