Profiel ISO

Royal Blue Collection is gepassioneerd door de kunst van handgemaakt keramiek. De objecten zijn het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de excellente pottenbakkers.

De collectie is zeer bijzonder.

Royal Blue Collection heeft ervoor gekozen om trouw te blijven aan De Koninklijke Porceleyne Fles, opgericht in 1653 en de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Eeuwenlange traditie, met de blik vooruit.

Hierdoor draagt de Royal Blue Collection bij tot het in stand houden van dit bijzondere handschilderwerk.

Royal Blue Collection vindt het belangrijk niet alleen te nemen, maar ook om te geven. Wij vinden het onze verantwoording om iets te doen voor de jonge mensen in de educatieve fase van hun leven.

Daarom steunt Royal Blue Collection

The Netherland-America Foundation

The Netherland-America Foundation heeft de volgende missie:

Building on the enduring heritage and values shared between the peoples of the Netherlands and the United States, the Netherland-America Foundation (NAF) seeks to further strengthen the bonds between our two countries through exchange in the arts, sciences, education, business and public affairs.

Vanwege deze heldere missie koos Royal Blue Collection ervoor deze sympathieke non-profit foundation te steunen. Jonge mensen krijgen de kans internationaal te studeren middels een uitwisseling tussenstudenten van Nederlandse en Amerikaanse universiteiten.
Kijkt u eens op http://thenaf.org/

Royal Blue Collection

Een uniek huwelijkscadeau.
Een kraamcadeau met een symbolische waarde.
Een bijzonder kunstobject voor je vitrine.
Een kunstvoorwerp waarmee u uw echtgenote verrast.